Verhulst en Van Gestel Accountancy houdt zich bezig met vrijwel alle aspecten van administratieve dienstverlening. Of u nu behoefte heeft aan financieel advies, aan iemand die aangiftes voor u verzorgt of aan iemand die uw totale administratie uit handen neemt, bij ons vindt u ongetwijfeld de expertise die u zoekt.

Freek VerhulstAdviseur

Het team van Verhulst & van Gestel

Wij zijn u graag van dienst.

Freek Verhulst

Adviseur

Freek Verhulst is iemand die oprecht geïnteresseerd is in anderen en het verhaal achter een persoon. Van zijn klanten hoort hij vaak terug dat hij goed luistert en dat hij erg betrokken is. Freek houdt van aanpakken en niet van stilzitten. Hij wil echt toegevoegde waarde leveren. Bij een klein accountantskantoor is dit veel beter te realiseren dan bij een groot accountantskantoor. Sinds hij voor zichzelf werkt, heeft hij nog meer en intensiever contact met zijn klanten en kan hij een snelle service leveren. Wel professioneel en vakkundig, niet te formeel. Net dat stapje meer zetten en meedenken. Dat is zijn kracht.

Paul van Gestel

Accountant

Na ruim zeven jaar werkervaring opgedaan te hebben bij grotere accountantsorganisaties heeft Paul besloten om als zelfstandige te gaan werken. Paul is geïnteresseerd in het ‘verhaal’ achter de cijfers. Wat zijn de drijfveren van de klant? Welke doelen heeft de klant voor zichzelf gesteld en op welke manier probeert hij deze doelen te verwezenlijken? Paul is erg kritisch op zijn werk waardoor hij het maximale voordeel voor de klant weet te behalen. Klanten kunnen er op vertrouwen dat de financiën in goede handen zijn. Hierdoor kan de klant zich focussen op ondernemen, dat is immers waar het om draait.

Bart Pellis

Assistent Accountant

Na tien jaar werkzaam te zijn geweest bij een middelgroot accountantskantoor, heeft Bart in 2015 bewust gekozen voor de overstap naar de samenstelpraktijk bij een kleiner kantoor. Bart schuift zaken niet graag op de lange baan, hij pakt zaken het liefst zo snel mogelijk op.

Mark Schellekens

Relatiebeheerder

Met ruim negen jaar werkervaring bij een grotere accountantsorganisatie heeft Mark besloten per 2018 de stap te maken naar een kleinschalig maar snelgroeiend accountantskantoor. Mark is geboren in een ondernemersfamilie en heeft zodoende het ondernemen in zijn bloed zitten; zich in kunnen leven in de positie van een ondernemer is dan ook de kracht van Mark. Mark is daarom erg geïnteresseerd in het bedrijf achter de cijfers: steeds meer is de adviseur een sparringpartner van de ondernemer, het mee kunnen denken is daarom van onschatbare waarde. Mark stelt zich zeer dienstverlenend op en probeert klanten echt te ontzorgen waardoor de klant zicht volledig kan richten op waar het om draait: ondernemen.

Nienke Manders

Administratief medewerker

Meer informatie volgt...

Interesse in een van onze diensten?