Verhulst en Van Gestel Accountancy houdt zich bezig met vrijwel alle aspecten van administratieve dienstverlening. Of u nu behoefte heeft aan financieel advies, aan iemand die aangiftes voor u verzorgt of aan iemand die uw totale administratie uit handen neemt, bij ons vindt u ongetwijfeld de expertise die u zoekt.

Freek VerhulstAdviseur

Het team van Verhulst & van Gestel

Wij zijn je graag van dienst.

Freek Verhulst

Vennoot

Freek houdt van aanpakken.

Paul van Gestel

Vennoot - Accountant

Paul is geïnteresseerd in het ‘verhaal’ achter de cijfers. Wat zijn de drijfveren van de klant? Welke doelen heeft de klant voor zichzelf gesteld en op welke manier probeert hij deze doelen te verwezenlijken? Paul is erg kritisch op zijn werk waardoor hij het maximale voordeel voor de klant weet te behalen. Klanten kunnen er op vertrouwen dat de financiën in goede handen zijn. Hierdoor kan de klant zich focussen op ondernemen, dat is immers waar het om draait.

Bart Pellis

Assistent-Accountant

Bart schuift zaken niet graag op de lange baan, hij pakt zaken het liefst zo snel mogelijk op.

Nienke Manders

Assistent-Accountant

Meer informatie volgt...

Rob Claasen

Salarisconsultant

Mark van Oostenbrugge

Assistent-Accountant

Joachim van Liempd

Relatiebeheerder

Mark Schellekens

Relatiebeheerder

Mark is geboren in een ondernemersfamilie en heeft zodoende het ondernemen in zijn bloed zitten; zich in kunnen leven in de positie van een ondernemer is dan ook de kracht van Mark. Mark is daarom erg geïnteresseerd in het bedrijf achter de cijfers: steeds meer is de adviseur een sparringpartner van de ondernemer, het mee kunnen denken is daarom van onschatbare waarde. Mark stelt zich zeer dienstverlenend op en probeert klanten echt te ontzorgen waardoor de klant zicht volledig kan richten op waar het om draait: ondernemen.

Nick Verbruggen

Assistent-Accountant

Jurre Manders

Assistent-Accountant

Teun van Tilburg

Accountant

Stan van Dartel

Assistent-Accountant

Interesse in een van onze diensten?